Activiteiten

Stichting Gast organiseert tal van activiteiten voor en door onze gasten. Zo zijn er collectes en voedselacties waarmee we onze naamsbekendheid vergroten, en met de verkoop van producten uit bv. de Tuin halen we geld op waarmee we de gasten kunnen helpen. Belangstelling? Hou onze Facebook pagina in de gaten!

Daarnaast stimuleren wij de gasten om deel te nemen aan taalcursussen, of mee te werken in onze groentetuin en de fietswerkplaats. Hieronder leest u meer over de verschillende activiteiten.
Met de hulp van andere organisaties en vrijwilligers proberen wij onze gasten zo actief mogelijk te houden.

Wij staan altijd open voor samenwerking: heeft u een leuk idee? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons kantoor op 024-3294250.

Gastcafé
Kleurrijke Tuin